maanantai 14. tammikuuta 2013

Alussa yhdeksi meidät luotiin.

Aamu on aikainen, väsyttää. Olen matkalla töihin mutta haluaisin takaisin sänkyyn tyttöjeni kanssa. On uudenvuoden aatto, takana on ihana joulu. Meidän perheen ensimmäinen. Joulu oli kaikkea sitä mistä haaveilinkin, täydellinen. Iloisia ja malttamattomia lapsia. Joulupukki ja hyvää ruokaa, rakkautta ja lämpöä. Ihania lahjoja. Kuinka onnelliseksi lahjasi minut tekikään! Rakastin lahjoistasi joka ikistä ja sinua vielä enemmän.

Tänään vaihtuu vuosi. Mennyt vuosi on kohdellut minua paremmin kuin kukaan toivoa voisi. Tänä vuonna sain itselleni oman perheen, perheen jota ei voita mikään. Tänä vuonna sain kokea ja tuntea asioita joita en uskonut enää koskaan kokevani. Maailman suurinta rakkautta, iloa, aitoa onnea. Tuntuu kuin olisin ensimmäisen keran elämässäni aidosti onnellinen. Jalat alta vieviä suudelmia, nousun yli taivaan avaruuteen kerta toisensa jälkeen, elämäni parhaat kuukaudet, ihanimman juhannuksen ja täydellisen syksyn. Ensivuoden aloitan elämäni rakkauden ja pienen vauvamme kanssa sekä onnellisempa kuin koskaan ennen.
Muistathan ensisuudelmamme? Sen josta kaikki alkoi. Minä muistan. Tänään kellon lyödessä vuoden vaihtumisen merkiksi sekä huultemme kohdatessa, on vuosi ensisuudelmastamme kulunut. Silloin uusi, parempi elämäni alkoi.








Kadut ovat paljaana, lumi on sulanut. Silmäni meinaavat painua kiinni, aamu on taas aikainen. Uusivuosi alkoi muutamia viikkoja sitten. Menneellä viikolla pieni kummityttöni oli yökylässä luonamme, tänään vauvamme ensimmäinen hammas on lähtenyt ja loppuviikosta juhlimme sinun syntymäpäiviäsi. Vuosi on alkanut hyvin. Tänä vuonna meillä on suunnitelmia, unelmia, joiden toteutumista en malttaisi odottaa. Haluaisin löytää perheellemme uuden kodin uudelta paikkakunnalta. Saada pieneen perheeseemme perheenlisäystä, olla kyydissäsi läpi suomen. Tästä vuodesta tulee täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti