maanantai 15. elokuuta 2011

Pappadaduda pa duda dapa

Hän on laittanut hiuksensa, meikannut itsensä, pukenut päälleen mekon, samanlaisen kuin mikä minulla on matkalaukussani, mutta hänelle se sopii paremmin. Hänen tuoksunsa valtaa hotelli huoneen. Katselen kuinka hän kemailee peilin edessä ja hymyilee upeaa hymyään. Hän on niin kaunis, upea, täydellinen. Hänen seurassaan on paras olla, sillon voin olla omaitseni ja kuolla nauruun. Aina ei edes tarvitse puhua, osaamme lukea toistemme ajatukset. Olen niin onnellinen, että hän on elämässäni. Kumpa minäkin näyttäisin tuolta tanssiessani tai nauraessani. Hänen hiuksensa heiluvat hänen tanssiessaan musiikin tahtiin samaisen peilin edessä, minkä edessä hän äsken keimaili ja kuvasi itseään. Mies joka saa hänet tulee olemaan maailman onnellisin. Ja minä pidän huolen että mies joka hänet saa, on hänen arvoisensa, hän ansaitsee vain parasta. Miehen pitää olla täydellinen ansaitaakseen hänen suuret silmänsä, hymykuopat, naurun, hyvyyden, kauneuden, hauskuuden, fiksuuden, kaiken,sillä tuo nuorinainen on täydellinen, upein ihminen ja hän ansaitsee vain parasta. Hän on paras ystäväni ja minä rakastan häntä.  Hän on ihminen kenen vuoksi olisin valmis mihin vaan ja kenen onnellisuus on minulle tärkeintä.

Vietimme viikon yhdessä hänen kanssaan Bulgarian Kultahietikoilla. Viikko oli kesän paras, mahtavin ja muistorikkain. Tuolla vietimme upeita hetkiä yhdessä nolatessamma itsemme baareissa, uimalla meressä krapulassa ja bilettämällä kuin viimeistä päivää. Tutustuimme uusiin upeisiin ihmisiin, nautimme ihmisten huomiosta ja ystävällisyydestä. Söimme toinen toistaan parempia ruokia ja joimme aivan liian halpoja drinkkejä. Liian halpoja ne olivat siksi koska joka päivä oli juotava kunnolla kerta niin halvalla sai.
Tanssimme tyhjillä tanssilattioilla kun muut olivat lähteneet jo hotelleihinsa, tutustuimme baarintyöntekijöihin. Tanssin erään sellaisen kanssa ja toisten kanssa otimme kuvia. Minkä ansiosta seuraavan kerran tuonne lempi baarimme mentäessämme kaikki repesivät nauruun minut näkiessään. He olivat mukavia ja hauskoja, ja heidän nauru oli ystävällistä. Minäkin olisin nauranut itselleni siinä vaiheessa. Vodkaredbulleja tuli juotua paljon, parin päivän päästä baarimikkommekin muisti mitä juomme.. Baarimikko oli ihana, häneen rakastuin. Häntä oli ihana katsella tiskillä humaltuneena ystäväni tanssiessa saksalaisten, kanadalaisten, israelialaisten ja kaikkien muiden maalaisten kanssa.
Matka oli täydellinen, parempaa ei voisi toivoa. Kameranikin tykkäsi.. meidän matkaan kuuluu kameran rikkoutuminen. Ei matkamme olisi meidän matkojamme jos kamera ei menisi rikki. Kuhan vain kuvat säilyvät niin kaikki on kunnossa. Reissu oli paras, mutta kotiin on ihana tulla.

Nyt olemme taas kotona. Olen kipeä ja yksinäinen. Toisen kosketusta vailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti